Machines voor precisiecomponenten halfgeleiderindustrie
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Precisieonderdelen voor halfgeleider industrie

De halfgeleider industrie stelt hoge eisen aan de precisie van componenten. FMI Hendriks levert hieraan een belangrijke bijdrage door het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen die voldoen aan de strikte eisen van deze sector. Onze expertise in geavanceerde frees- en draaiprocessen, gecombineerd met onze kennis van zachte legeringen en materialen zoals titanium en aluminium, maken ons een betrouwbare partner in het leveren van precisieonderdelen voor wafersteppers, een kerncomponent in de semiconductor productiecyclus.

Contact opnemen

Op maat gemaakte onderdelen voor halfgeleiders en wafersteppers

Bij FMI Hendriks richten we ons op het produceren van op maat gemaakte onderdelen voor de halfgeleiderindustrie, waaronder componenten die cruciaal zijn voor wafersteppers. Onze aanpak begint met een grondige analyse van de technische specificaties en vereisten van elk onderdeel. We zetten ons in om de hoogste precisie te bereiken, waarbij we gebruik maken van geavanceerde frees- en draaitechnologieën. Deze benadering waarborgt niet alleen de hoge kwaliteit van onze producten, maar stelt ons ook in staat om te voldoen aan de unieke eisen van de semiconductor industrie.

dfg
Onderdelen voor halfgeleiderindustrie

FMI Hendriks: leverancier onderdelen semiconductor industrie

FMI Hendriks is uw vertrouwde partner op het gebied van op maat gemaakte onderdelen voor de semiconductor industrie. Met een focus op precisie en vakmanschap, vervaardigen we precisieonderdelen die voldoen aan de hoge eisen van deze sector. Onze aanpak begint met een grondige analyse van de technische specificaties en ontwerpvereisten van elk onderdeel. We maken gebruik van geavanceerde frees- en draaitechnologieën om componenten met microtoleranties te produceren.

We hebben ervaring met een breed scala aan materialen, waaronder titanium, chroom-nikkel, aluminium, koper en technische kunststoffen. FMI Hendriks heeft een bewezen staat van dienst als betrouwbare partner voor vooraanstaande bedrijven in de semiconductor industrie. Onze focus op kwaliteit en nauwkeurigheid is de sleutel tot ons succes en we werken nauw samen met onze klanten gedurende het hele productieproces om ervoor te zorgen dat aan hun specifieke eisen wordt voldaan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat FMI Hendriks voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe FMI Hendriks uw productie kan optimaliseren met hoogwaardige halfgeleider onderdelen. U kunt ons bereiken via +31(0)475-328279 voor directe ondersteuning of stuur een e-mail naar info@fmihendriks.nl voor meer informatie. 

Vrijblijvend contact opnemen

FMI Hendriks leverancier onderdelen halfgeleiderindustrie

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Neem contact op
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Contact met FMI Hendriks