The Brotherhood | Quality formula

FMI Hendriks, opgericht in 1989, is een uniek familiebedrijf onder leiding van drie broers met elk ruim 35 jaar ervaring in de fijnmechanische industrie. In de loop der jaren hebben zij zich gespecialiseerd in hoogwaardige frees- en draaiprocessen met microtoleranties in zachte legeringen en materialen (titanium, chroom-nikkel, aluminium, koper en technische kunststoffen). Het toppunt daarvan zijn de complexe 5-assige freesbewerkingen.

Individuele aandacht en kwaliteit

Door de kleine omvang van het bedrijf is vrijwel alles mogelijk en krijgt elke klant altijd alle aandacht. Opdrachten bestaande uit één of enkele stuks kunnen op korte termijn worden geleverd. Bij grotere series worden batches op afroep of uit beperkte voorraad geleverd. Daarbij hechten we veel belang aan de machineprogrammering en -automatisering, zodat elke batch aan dezelfde hoge nauwkeurigheidseisen voldoet.

Specialisatie en flexibiliteit

Dankzij onze verregaande specialisatie en flexibiliteit is FMI Hendriks de ideale partner voor machinebouwers, productontwikkelaars en onderzoeksafdelingen die op zoek zijn naar een snelle en nauwgezette leverancier. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en zetten onze uitgebreide expertise graag in om u waar mogelijk te ondersteunen.

Share